Сопругата на Балашевиќ ги избриша заедничките фотографии

Оливера Балашевиќ, вдовицата на легендарниот Ѓорѓе Балашевиќ, неодамна ја заинтригира јавноста кога од својот Инстаграм профил ги симна сите заеднички фотографии со Ѓоле.

А, сега го тргна и презимето, па го врати нејзиното моминско презиме Савиќ, кое го додала на венчаното на потписот на нејзината книга „Планета двориште“.

Зошто го додаде презимето Савиќ, како и тоа дека зад тој потег не постои никаков скандал, изјави Оливера на социјалните мрежи.

– На корицата на книгата, која е повод за моето огласување, стои моето моминско презиме и животното презиме на мајка ми, Савиќ, кое ме чуваше во годините раскажани на овие страници што следат…

– Го ставив од почит, наместо посвета, малку и од суеверие, не баш како зајачка шепа, туку како крило на ангел кој толку совесно бдееше над една куќарка крај Бегеј…

Извор: objektiv.rs

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!