Препорачано

Featured posts

Луѓето ќе бегаат од своите домови, не чека мрачен период: Експертите предупредија на катастрофата која му се заканува на светот…Ниту една земја на светот нема да ги избегне негативните ефекти на климатските промени, но најсиромашните жители ќе бидат најтешко...
На народната медицина овој лек ѝ е познат веќе со векови наназад, а благодарение на својот состав, уште одамна се смета и за света храна. Во последно време наидуваме на сè повеќе исповеди во кои луѓето тврдат дека успеале...
Холанѓанка која, за време на бракоразводната парница, на лото освоила 2,1 милиони евра, позитивно ја изненадила пресудата на холандскиот суд по која не мора да ја подели со поранешниот сопруг кој отишол со помлада жена. Во објаснувањето на Амстердамскиот суд...
„Ветувам дека ќе му бидам добра жена, и дека ќе му готвам секој ден и ќе чистам, само живината мора да биде средена“. Интернет страната „Објави Онајн“ цитира интересен оглас, за кој не сме сигурни дека е автентична,...
Најстарата сестра, која има 21 година, треба да се грижи за најмалите. Сепак, Центарот за социјална работа, засега, и дозволи да земе со себе три деца. Дијана Родикова од Василиков во Украина почина во понеделникот од последиците на вирусот корона...
Постојат 5 причини зошто мртвите се појавуваат во соништата на своите најблиски. Таквите соништа имаат значително влијание врз ужалените. Многумина признаа дека токму соништата на кои имале средба со починатиот им помогнале успешно да го поминат процесот на жалост и...
Зигмунд Фројд, најпознатиот психијатар и таткото на психоанализата, ни оставил генијални мудрости и изреки за сите времиња. Меѓу нив има и лекција која секој треба да ја запамти – како да препознавате глупави луѓе. „Првиот знак на човечката глупавост е...
– Тоа беше лудо време. Само што ја држев Мејси во моите раце за прв пат беше неверојатно. Бев премногу неискусен, но ми се допадна додека ја држев и веднаш ја засакав, рече Алфи. Новинарите ја опколија неговата куќа, не...
error: Содржината е заклучена!