Препорачано

Featured posts

Мојата другарка има теорија дека сега дефинитивно не е моментот да си заминеме од државата. Со сиот одлив на квалитетен, работоспособен кадар, останати се премалку луѓе во Македонија, а со тоа и премалку добри работници. Можеби конечно и нам ќе...
Пред некој ден успеав да ја слушнам и оваа мудрост. Ние Македонците сме генерално самопрокламирани експерти на секое можно поле – од религија и фудбал до политика и астероиди, а очигледно експертизата ја започнуваме од најмали нозе. Ќерката на...
Во дамнешната 1981 година е издадена книгата "Relax and Win: Championship Performance" во која авторот за прв пат пишува за методата за спиење која ја користи американската војска. Оваа метода се смета дека може да му помогне на секого по...
Една 20-годишна Индијка побарала развод затоа што тврди дека нејзиниот сопруг премногу смрди, бидејќи тој се  мие само еднаш на секои десет дена. Сони Деви од државата Бихар поднесе барање за развод од нејзиниот сопруг, со образложение дека тој не...
Сакајќи да го сподели своето животно искуство и добро научената лекција, оваа домаќинка решила својата приказна да ја преточи во прекрасно писмо до сите жени во светот. „Мои дами! Запаметете дека прашината го штити дрвото кое се наоѓа под неа....
Британецот пред 18 години дошол во локална банка и барал заем за да започне бизнис. Барал 10.000 фунти, а во банката го одбиле бидејќи немал никакво искуство. Адам Диринг (39) купил подружница на една банка во Манчестер откако таа пред...
Нашата перцепција на најразновидни појави го открива нашиот карактер. Решете го тестот и пронајдете кое од овие дечиња е девојче, па дознајте нешто за себе Првото бебе од лево Ако го избравте првото бебе, вие сте разумна личност што верува...
Кучињата можат да бидат многу верни, кога станува збор за грижата за нивнaта фамилија која ги одгледала. Како што јас сакам куче, така знам дека и тоа ме сака исто толку многу. Знам дека би сторило сé за да ме...
error: Содржината е заклучена!