Препорачано

Featured posts

Научници откриле дека некои видови дрвја можат да послужат како показатели за местата каде има големи наоѓалишта на злато. Според студијата објавена во списанието „Nature Communications“, откритието треба да го олесни пронаоѓањето на подземни наоѓалишта на непристапни места. Д-р Мел...
Мојата другарка има теорија дека сега дефинитивно не е моментот да си заминеме од државата. Со сиот одлив на квалитетен, работоспособен кадар, останати се премалку луѓе во Македонија, а со тоа и премалку добри работници. Можеби конечно и нам ќе...
Не мора да си програмер или банкар за твојата плата да е поголема од 1000 евра...
Кучињата можат да бидат многу верни, кога станува збор за грижата за нивнaта фамилија која ги одгледала. Како што јас сакам куче, така знам дека и тоа ме сака исто толку многу. Знам дека би сторило сé за да ме...
Францускиот лекар и астролог Мишел де Ностредам, попознат како Нострадамус, успеа да предвиди некои клучни моменти од човечката историја како 11 септември, подемот на Адолф Хитлер, големиот пожар во Лондон и други катастрофи. Починал во 1566 година, а на...
error: Содржината е заклучена!