Брутална одмaзда: Им закасниле со плата, па работниците ги превземаа работите во „свои раце“ (ВИДЕО)

Поради неисплатените плати, работниците решија да ги земат работите во свои раце и да ја „сменат“ внатрешноста на автомобилот на нивниот шеф до непрепознатливост.

Најчесто тоа го правеа со пур пена, боја и други градежни материјали, а судејќи според акцентот на сторителите, снимката е веројатно направена некаде во Велика Британија.

– Требаше да ни плати, нели? Или барем да го заклучам автомобилот – рекоа револтираните работници по нивната одмазда, кои го „украсија“ автомобилот на газдата.

Видеото е објавено пред две недели, а досега има повеќе од 25 милиони прегледи на Фејсбук.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!