Вели дека дошол од иднината за да го предупреди човештвото со фотографија од 6000-та година (видео)

Според пишувањата на Анциент Код, младо момче тврди дека е патник во времето. На почетокот на годината, момче кое сакало да остане анонимно, објаснило дека се враќа од годината 6000 а како доказ донел и фотографија со себе.

– Знам дека нема да ми верувате, не би ни јас да сум на ваше место- започнива со своето излгање овој човек,па за да му биде приказната веродостојна со себе донел и фотографија од град од иднината.

-Не можам да ви кажам за кој град се работи, зошто така многу би ја променил иднината, но може да ви ја покажам фотографијата- вели човекот на кој му е замаглен ликот и сменет гласот, поради желба да остане анаонимен.

Патникот низ време вели дека ова го прави за да ни ги отвори очите за нашата иднина, што е малку апсурдно ако земеме во предвид дека и фотографијата која ја покажува не може ништо да се види.

Сепак погледнете го видеото па вие одлучете дали е веродостојно или не:

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!