Видео: Бил вреѓан од сите бидејќи со ќерката живее во приколка, но никој не знае каква е внатрешноста

Џордан Мензел направил мал рај во камп-приколка каде живее со ќерката. Приколката е долга околу 10 метри и стара околу 40 години.

Иако сите го осудувале поради начинот на живот, сепак, никој не можел да остане рамнодушен на внатрешноста на приколката.

Тој од неа ги исфрлил сите стари работи и ставил целосно нови, а во продолжение погледнете како изгледа:

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!