ВИДЕО: Девојче чекало на суд да биде посвоено – влегла таа, а девојчето останало без текст

Девојче по име Даниел било згрижено во хранителско семејство. Сега, на своја 5-годишна возраст, го дочекала моментот на посвојување, кога ќе добие ново семејство.

Овој ден бил посебен за девојчето и нејзиното ново семејство, но веднаш станал уше помагичен кога новото семејство седело со Даниел во судницата, а некој влегол на врата.

Тоа била Снежана од Дизниевиот цртан филм. А, девојчето останало без текст. Судијата рекол дека ова не е „обично посвојување, туку прием за принцези“. После Снежана влегле и други ликови од цртаните, а Даниел блескала од радост.

Својот прв ден од животот во новото семејство, ова девојче нема никогаш да го заборави. Погледнете како изгледало:

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!