Видео: Луд Русин испи вода која стоела во конзерва 60 години – ова не го очекуваше

Ретко кој би се осмелил да спроведе ваков експермимент на себе, но овој млад Русин ниту еден момент не се колебал. Ја испил водата која стоела цели 60 години во козерва.

Кога ја отворил лименката, водата изгледала свежи и целосно нормално, но тоа секако не значи дека технички е исправна за пиење.

Направил тест со кој покажал дали оваа вода смее да се пие и резултатот поажал запрепастувачки резултати. Водата бил целосно исправна за пиење, се чувствувало дека е „бајата“ што е вообичано штом седи толку долго.

Иако е исправна за пиење, сепак треба да се конзумира само во екстремни стуации.

Погледнете ја целата постапка:

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!