ВИДЕО: Неколку минути пред венчавката младоженецот ја зеде невестата за рака и и ја откри вистината за себе

Венчавањето може да биде збунувачко. Се разбира, одлучувате за голема животна обврска – обврска да го живеете животот со некого, да се пробиете во таа личност и да бидете со неа во добро и зло.

Бидејќи не можеме да гледаме во иднината, понекогаш сме неодлучни и несигурни во тие одлучувачки моменти. Но не можеме многу да направиме во врска со тоа. Некој од нас има среќа и е благословен со партнер од соништата, човек кој се грижи за својот партнер.

Младата невеста Магги се придружи на листата на тие среќни луѓе. Кога Магги одеше до олтарот за конечно да ги спои рацете со својот сакан, дознала дека тој е баш тој маж кој таа од секогаш сакала да е.

Галеб и рече на Магги дека мора да направи една работа пред да кажат ДА. И рече дека мора прво пред венчавање да се погрижат за една работа. Тој прекрасен момент го зачува фотографот Шмитц, кој призна дека не можеше да ги задржи солзите.

Чувствата беа на врвот. Наместо да се гледаат еден во друг, тие се држеа за раце свртени со грбот, а Галеб побара од Бог благослов за нивниот брак.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!