ВИДЕО: Одзади делува обилно а кога ќе се сврти напред сите се чудат – ваков коњ еднаш се раѓа

Овој коњ на прв поглед изгледа вообичаено, особено ако се гледа од позади, а од напред е посебен и има 23.000 следбеници поради специфичните мускули и гривата.

Фредерик е можеби најубавиот коњ на светот, а прогласен е за коњ кој еднаш се раѓа. Погледнете го:

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!