Видео: Посвоиле бебе оставено во кутија – таа денес е чудо од дете и тие се горди родители

Мекензи Вокер е едно од децата кои успеваат да преживее многу тежок почеток. Кога имала само месец дена, Мекензи во картонска кутија била оставена на железничката станица во Кина.

За среќа, пронајдена е на време и одведена во сиропатилиште. Таму поминала година дена, а во 2003 година била посвоена од едно семејство во Тексес.

Нејзиното ново семејство, откако Мекензи била мала сфатиле дека нивната ќерка има неверојатен талент за музика. Само што научила да зборува, ги паметила текстовите на песните напамет и пеела песни од почеток до крај.

Сакале да го негува нејзиниот талент и кога наполнила 5 години ја носеле на часови по пеење, а дури и вработиле менаџер.

Девет години откако ја посвоиле, во 2012 година, Мекензи доживеала неверојатен момент со кој сите ги шокираше, во позитвна смисла, како нејзините родители. Таа година пеела химна за Безбол лигата каде ја забележал Марк Кармен.

Кармен е успешен продуцент и понудил на младата Мекензи која тогаш имала само 10 години договор како би изгледал нејзиниот албум.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!