ВИДЕО: Сам направил монтажен базен 8 x 3, длабок 120 сантиметри – човек докажал дека е едноставно

Време е за базен, но бидејќи не можеме да одиме на јавни бањи или на море, нашиот предлог е да се направи базен во дворот, секако ако имате простор…

Зошто да купувате монтажен базен, кога можете да го направите уште подобар во вашиот двор. Еден човек од Русија покажал колку е едноставно. Потребни ви се штици, најлон и секако волја.

Прво го измерил просторот за базенот. Потоа ја направил рамката на базенот со табли, а потоа ги зајакнал рабовите со дрвени столбови и жица.

Потоа започнал да копа длабоко 60 сантиметри околу штиците, исфрлајќи ја земјата и натрупувајќи ја околу штиците, за да ја користи како потпора.

Кога го израмни дното на базенот, тој ставил изолатор во форма на пластика, и над него најлон. Ги затегна рабовите и истурил вода. Погледнете како изгледа:

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!