Вреди да се прочита: Во еден бутик влегува жена од околу 30, а по неа се влече 50 годишен маж

Во бутик влегува жена на возраст од околу 30, убава, горда, модерна… По неа се влече ситен 50 годишен маж со златен часовник на раката. Брачните прстени им се исти – значи сопружници.

Жената си го избира најскапиот кожен капут, го облекува и почнува да воздивнува од восхит. Мажот брзо го купува капутот со цена од 3.000 евра. Жената се заблагодарува и си одат.

Следниот ден во истиот бутик влегува истата жена, но со друг маж – убава, млад, висок, добро облечен, со венчален прстен, но различен од нејзиниот – значи љубовник. Персоналот е воспитан и молчи. Жената се фаќа пак за сосема истиот капут што и го купи сопругот претходниот ден.

Почнува да воздивнува, љубовникот брои 3.000 евра, таа му се заблагодарува бакнувајќи го во устата и си заминуваат. Третиот ден истата жена се враќа во истиот бутик – сама! Го враќа едниот капут и си зема 3000 евра назад.

Заклучок: Мажот мисли дека тој и го купил капутот! Љубовникот мисли дека е тој! Нема љубомора, нема скандали! Жената има 3.000 евра во кеш во џебот и убав и скап кожен капут!

Фото: Илустрација

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!