Доделени наградите од 20 илјади денари од „Мој ДДВ“, проверете дали сте добитник

Сите кои скенираа сметки преку апликацијата „Мој ДДВ“, во саботата имаше извлекување на последните месечни награди од по 20 илјади денари.

Беше извлечена и главата премија од 1 милион денари. Таа ја доби Зоран Фурнаџиски од Берово.

„Ги имаме последните добитници на месечните награди, ви честитаме и ве охрабруваме да продолжите да скенирате фискални сметки и да се борите против сивата економија, информираа од Мој ДДВ.

Ова се добитниците на по 20.000 денари.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!