Духовни тајни и исцелителна моќ на мачките – Мачките доаѓаат кај вас со причина!

Духовни тајни и исцелителна моќ на мачките – Мачките доаѓаат кај вас со причина!Повеќето луѓе генерално мислат дека мачките не прават ништо, се мрзливи и само јадат и спијат.

Повеќето луѓе генерално мислат дека мачките не прават ништо, тие се мрзливи и само јадат и спијат.Но, тоа не е така! Дали знаевте дека мачките имаат посебна работа во вашиот живот? Дали некогаш сте се запрашале зошто толку многу луѓе денес имаат мачки, повеќе од кучиња? Еве неколку непознати информации за тајниот живот на мачките:

Сите мачки можат да ја отстранат акумулираната негативна енергија од вашето тело. Додека спиете, тие го апсорбираат од вашето тело. Ако има повеќе од една личност во семејството и има само една мачка, таа може да се преоптовари со негативност од апсорпција на енергија од толку многу луѓе.

Кога спие, телото на мачката ја ослободува негативноста што ја апсорбира од вас. Ако сте екстремно под стрес, таа можеби немала доволно време да се ослободи од оваа негативна енергија, па ја складира како маснотии. Затоа, тој ќе почне да страда од вишок килограми, а вие ќе мислите дека тоа е затоа што јаде премногу, пишува Inner self.

Добро е да имате повеќе од една мачка во домаќинството за да можат да го поделат товарот. Исто така, тие ве чуваат ноќе за да не влезат несакани духови во собата додека спиете. Затоа сакаат да спијат на вашиот кревет. Ако мислат дека си добро, нема да спијат со тебе навечер.

Ако нешто чудно се случува, тој ќе ви скокне во кревет. Ако некое лице дојде во вашата куќа и мачката почувствува дека сте во опасност затоа што таа личност може да и наштети на вашата аура, таа постојано ќе биде со вас за да ве заштити.

Кога мојата мачка почна да го прави ова, не можев да сфатам зошто. Тогаш ми кажаа дека со канализирање на таа енергија, таа ме штити. Сега повеќе внимавам на однесувањето на мојата мачка кога некој ќе ми влезе дома. Ако дојде до некоја личност, ја душка и сака да се гушка, знам дека можам да се опуштам.

Време на наплата на долг Ако немате мачка и се појави скитник, тоа е затоа што во тој момент ви треба. Таа се појави да ти помогне. Заблагодарете и се на мачката што го избра вашето домаќинство. Ако имаш други мачки и не можеш да примиш скитник, најди ѝ дом.

Мачката дошла кај вас поради некоја причина, која можеби ви е непозната на физички план, но во состојба на сон можете да ја видите причината за нејзиното појавување. Понекогаш има кармички долг кој мора да се врати. Затоа, не ја отфрлајте толку брзо. Вака или онака ќе мора да си ја исполни обврската.

Ве лекуваат мачките Во античко време, исцелители користеле кристали во својата работа. Кристалите се користеле како предаватели за лекување. Кога исцелители ги посетувале оддалечените села, тие не можеле да ги користат нивните кристали бидејќи луѓето биле многу сомнителни кон нив и би помислиле дека користат црна магија.

Бидејќи не можеле да ги користат кристалите, исцелителите би ја носеле мачката со себе бидејќи ја извршувала истата функција како и кристалите, пренесува Infpult .

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!