Жена воочила страшен детаљ на фотографија со пријателите: Кога разбрала за трагедијата од станот во кој живеела, и се слошило од страв

Британката Ребека Глазборов се фотографирала една вечер во нејзиниот стан со пријателите. Сепак, она што го видела на сликата и донело немир во нејзиниот живот.

Случајниот разговор со соседите од блокот се претвори во параноја поради која таа не може да спие ниту денес. Покрај тоа, приказната што ја слушнала за станот во кој сега живее, дополнително и ја кренала косата на главата.

Зад луѓето на сликата, се појавила гадна силуета со долга коса и гримаса која навистина изгледа морничаво. Сомневајќи се дека и се чинело, таа започнала да ги испитува луѓето за она што го видела на сликата, но договорот бил ист – тоа е дух.

По вознемирувачката сцена, Ребека слушнала галсина дека во станот во кој живее сега и во кој е направена фотографијата, некогаш живеела жена која починала во када. Фотографијата и гласините предизвикале немир и несоница кај оваа 30-годишна девојка, а нејзиниот имиџ станал вирален со молскавична брзина.

Коментарите беа контрадикторни. Од оние „тоа е само дамка на лентата“ и „еј, духовите не постојат освен ако немаш 10“ до „треба да го напуштиш тој стан брзо, тоа е античка клетва“ и „треба да донесеш свештеник да го освети го тој простор “.

Во секој случај, жената не нашла одговор на она што се случило, а она што сè уште го чувствува е немир и несоница поради шокот што го доживеала. Погледнете ја таа фотографијата!

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!