Жирито го прекина нејзиниот настап бидејќи мислеа дека не пее – Кога музиката престана, тие останаа без текст!

Аида Николајчук се пријави за украинската верзија на шоуто „Х фактор“.

Таа излезе на сцената и и беа поставени стандардни прашања, а потоа беше време да го покаже своето пеење. Музиката започна, а Аида ги маѓепса сите со својот уникатен глас.

Се чинеше толку професионално што тие помислија дека тоа воопшто не е нејзино пеење, но беше претходно снимено и обработено. Тие ја замолија да пее без музика и останаа без текст!

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!