И направил дете на љубовницата, па побегнал: По 9 месеци не можел ни да сонува за ваква карма!

Уште еден доказ дека сè на крајот излегува на површина, најчесто кога најмалку очекувате.

Новото време и интернет технологијата им го олеснија на прељубниците да организираат состаноци, но и го отежнаа криењето на доказите.Иако скандалите се откриваат побрзо и полесно, некои неверни партнери сепак успеваат да одржуваат паралелни врски со години, а не да бидат фатени.

Така еден оженет маж, татко на две деца, неколку години имал италијанска љубовница . Кога помислил дека сопругата ќе дознае, решил конечно да ја прекине вонбрачната врска и да се посвети на семејството.

Сепак, не помина се така лесно – тој ден кога дошол да и каже на љубовницата дека ја остава, таа му кажала дека е бремена. Сепак, тој нашол компромисно решение, а љубовницата се согласила – не сакала да абортира , земала пари за билет за Италија и сумата што прељубникот успеал да ја собере за да го издржува своето идно дете.

Но, сакаше да знае кога ќе стане татко по трет пат.За да не ризикува неговата сопруга да се посомнева во нешто, се договориле таа да му испрати честитка и да напише „Шпагети“ со мали букви . Тоа требаше да биде тајна лозинка.

Жената се согласи и замина. По 9 месеци, прељубникот ја добил својата пошта – договорена честитка и буквално паднал на земја! Имено, на една убава картичка пишувало: Шпагети, шпагети, шпагети, шпагети, шпагети. Три порции со ќофтиња, две без. Испратете повеќе сос.

Жената всушност родила пет деца – три момчиња и две девојчиња, а на неа, се разбира, и биле потребни многу пари за да одгледа пет деца. Човекот буквално колабирал од шок и беспомошност, бидејќи немал пари .

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!