Мајка вечерала со идниот зет: Кога после неколку дена нашла фотографија, останала без зборови (фото)

Дали верувате во судбина. Некој мисли дека судбината всушност е нашиот избор. А како ќе ја објасните оваа приказна ако судбината не е вмешана во тоа?

Приказната започнува со брак помеѓу Хајди и Ед Савита кои во 2011 година се запознале додека студирале на факултет во Лондон, а се ненчале минатата година после 6 години врска. Меѓутоа кога Ед конечно ја запознал мајката на Хајди, Кеј Паркер, нешто се променило.

За време на една заедничка вечера, Кеј разговарала со Фиона, мајката на Ед, за тоа колку сака едрење. Тогаш Кеј кажала дека на едно летување Хајди имала слатко момче кое се викало Ед. Тогаш имала шест години и тоа било во Турција.

Кога Фиона ја слушнала приказната и паднала чашата со вино. Само што си отишле гостите Кеј почнала да ги прегледува старите фотографии од летувањето во Турција. Најверојатно претпоставувате – Ед од Турција е истиот Ед за кога Хајди минатата година се омажила.

За медиумите Кеј го кажала своето објаснување: душите им се препознале, судбината ги соединила пак и склучиле брак.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!