Му родив дете на мојот брат и тоа ми е најдобра одлука во животот

Ешли има две годишни близначки Хоуп и Фејт и синот кој има 4 години Леви.

Kога слушнала колку нејзиниот брат и неговиот партнер Брендон се мачат да станат родители, затоа што имаат проблем со посвојувањето дете, таа одлучила да им биде сурогат мајка.

„Кога видов колку тага имаат тие претрпено за да станат родители после 8 години, сакав да им помогнам да го остварат тој сон. Во Австралија е многу тешко геј паровите да посвојат дете и да станат родители“, објаснува Ешли Мејтел.

Докторите ги споиле јајце клетките на донаторката со спермата на Брендон. Таа после првиот обид забременија и после 9 месеци го родила Рејлис.

„Се чувствувам одлично. На својот брат му подарив дете, а јас станав тетка. Ова дефитивно е една од најдобрите одлуки во мојот живот“, вели Ешли.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!