Наишла на изгубен куфер во парк а кога го отворила се шокирала (ФОТО)

Ако случајно, шетајќи во парк наидете на изгубен куфер, сигурно ќе помислите дека некој турист го загубил и ќе го отворите.

Истото се случило на Сара Баумер, кога шетајќи во парк нашла куфер и го отворила. Внатре нашла нешто сосема неочекувано. Имало 12 црни мали мачиња штотуку родени. Некој ги напуштил и решил да ги стави во куфер, каде лесно можеле да умрат.

Сара ги одвела на ветеринар, ги нахранила и им дала вода. Мачињата биле во добра состојба, па таа решила да ги задржи додека да им најде дом, а оној што ги напуштил сеуште не е најден.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!