Направив глупост и cпиeв со свекорот: Сега секој ден ми прави две работи, но морам да молчам!

Бизарен љубовен триаголник се зака-нува да го уни-шти нејзиниот брак. „Мојот сопруг се вика Бен, а неговата мајка поч-ина од рак пред неколку месеци. Таа имаше само 52 години. Целото семејство се распадна од тага, но никој како таткото на Бен, Фил – објаснува таа и продолжува:

– Фил буквално се раcпадна по нејзината см-рт и тој не можеше да се справи сам со тагата. Кога Бен ми предложи да го поканиме да живее со нас некое време, јас веднаш се согласив..

– Како одминуваше времето, беше јасно дека Фил полека закрепнува. Сепак, сè се смени кога Бен замина на тридневно службено патување пред неколку недели. Првите два дена беа нормални, но третата вечер, јас и Фил пиевме премногу.

Знам дека не е изговор, но малце претеравме со вискито и премногу се опуштив. Тој беше толку тажен, а јас го гушнав за да го тешам, но набрзо се претвори во нешто многу ин-тимно – изјавува жената.

„Јас дури и не се свртев, а неговите усни беа на моите, одеднаш облеката леташе на сите страни и се препу-штивме на сттрастите на кујнската маса. На истата маса каде секое утро појадувам со ќерка ми и сопругот – таа е искрена Англичанка.

– На крајот, отидовме во нашите соби, а следниот ден кога Бен се врати дома, се преправавме дека ништо не се случило. И оттогаш сум во вистински пе-кол од кој не знам како да излезам – признава таа. „Фил не рече ништо, дури ни на шега, но секогаш кога мојот сопруг не е дома тој ме фаќа за за-дникот или ми ја погалува раката.

Јас се тресам од сето ова, но молчам затоа што сум преплаш-ена што свекор ми ќе му каже на мојот сопруг сè. Не знам што да правам – заклучи Британката.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!