На слика од ултразвук на жена, која забремени преку чудо, се гледа ангел чувар

Двојка од Англија, кога си мислела дека никогаш нема да може да има сопствени деца, забележале на слика од ултразвук лице и рака на човек кој насочува кон нивното идно бебе. Сега тие се сигурно дека тоа е ангел чуварот на нивното детенце.

Идната мајка била дијагностицирана на 24 години со ендометриоза. Кај ова заболување клетките од внатрешната страна на ѕидот на матка започнуваат да растат многу, при што причинуваат крварење, постојана болка и бесплодност.

Но по само неколку недели, кога девојката не се чувствувала добро, нејзиниот сопруг ја замолил да направи тест за бременост. Резултатите не биле тоа што очекувале. Девојката била навистина бремена.

Кога отишле на лекар да се потврди бременоста, биле изненадени од тоа што го виделе. Над детенцето го едниот агол се гледа лице на човек и рака која покажува кон детенцето.

Идните родители се надеваат дека тоа е знак за ангел спасител на детенцето кој ќе го заштитува за време на целата бременост и живот потоа.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!