На 97 години се реши да ја продаде куќата, кога агентот влезе внатре остана без зборови

Сопственичката на оваа куќа решила да ја продава, меѓутоа никој не знаел што се наоѓало внатре.

Оваа куќа сместена во мирниот дел на Торонто, иако однадвор изгледа како обична, внатре се случува едно чудесно патување низ времето и епохата.

Погледнете:

(Фото: Royal LePage via Daily Mail)
(Фото: Royal LePage via Daily Mail)
(Фото: Royal LePage via Daily Mail)
(Фото: Royal LePage via Daily Mail)
(Фото: Royal LePage via Daily Mail)
(Фото: Royal LePage via Daily Mail)
(Фото: Royal LePage via Daily Mail)
(Фото: Royal LePage via Daily Mail)

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!