Неверојатно: Жена е во брак со 5 мажи и што е најчудно сите тие се браќа

Девојка од Индија на 21 годишна возраст е во брак со 5 мажи и што е најчудно сите тие се браќа. Заедно живеат во една соба односно колиба.

Ноќите ги поминува секоја вечер со еден од нив, од најстариот до најмладиот како што доаѓа редот.

За сега овој шесточлен брак има едно дете. И самата е свесна во каков брак влегла и кажува дека е среќна со 5 мажи кој се грижат за неа и нејзиното дете.

Најбитно е дека никогаш не се плаши од глад.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!