Петар Грашо искрено за СВАДБАТА со Хана Хуљиќ: Направивме грешка

Ја отвори душата за врската и бракот со ќерката на Тончи Хуљиќ.

Ако има двајца луѓе кои сакаат да бидат помалку експонирани надвор од својата работа, тогаш тоа сме Хана и јас. Медиумите само си ја вршеа работата, не се додворувам. Разговарав со моите пријатели новинари. Им реков: „Луѓе, зошто повеќе?!“ – рече тој на почетокот на разговорот.

– Бевме само двајца кои сакаа да се венчаат во кругот на пријатели, но направивме мала грешка. Колку повеќе се затворавме, толку повеќе бевме опкружени. Ми беше важно тонот да е поважен од сликата.

Кога стигнавме пред црквата, моравме да пријдеме со автомобил, што ми се чинеше чудно. Замислив дека ќе биде држење за рака и така да шетаме низ градот – додаде Петар.

Признал и зошто посакувал се да е само скриена камера.

– Сум видел толку многу новинари, телевизиски екипи и луѓе што во еден момент навистина помислив дека тоа е скриена камера, што секој ќе рече: „Еј, не си толку битен, само се шегуваме сите овие месеци со вас“ – истакна меѓу другото Грашо во емисијата.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!