Побарајте помош преку оваа едноставна молитва

Животот ни носи и среќа и несреќа, а кога ќе ни се случи да не видиме излез од проблемите, можеме да повикаме енергија поголема од нашата.

Докторот Мајкл Бернард Беквит, чест гостин кај славната Опра Винфри, ги открива зборовите кои секогаш му помагаат да го сопре стресот и смирено да се посвети на решавање на проблемите.

Тој вели: „Доволна е едноставна молитва, а таа гласи: ПОМОШ.“ „Само кажете: Помош, подготвен сум да ги победам проблемите и да доживеам нешто ново.“ Со тоа повикувате моќна енергија која ќе ви помогне да се соочите со тешкотиите.

Животот покрај убавината носи и големи неволји, а тоа се зборови кои треба да ги изговорите тогаш кога не гледате излез од проблемите.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!