Починал од Ковид, вработени му го укpале новчаникот и сите документи

Откако во своето семејство доживеале голема трагедија, следувал нов шок. За ов скандал известуваат на социјалните мрежи бидејќи правдата не можеле да ја на онаму каде треба да добијат барем трошка емпатија.

Девојка чиј татко починал од коронавирусот, обелоденува дека тој бил ограбен о каде што се лекувал. Кога по неговата смрт ги побарале неговите лични работи, дека нив ги нема.

Велат дека воопшто не е важна финансиската вредност на тоа кое сега го нема, и од џебот на нејзиниот починат татко. Важно им е што тие работи биле негови и кога за жал го загубиле, сакаат да ги поседуваат истите.

Сведоштвото во кое го повикува и лично министерот за здравство, Венко Филип пренесуваме во продолжение:

Извор: Bulevar.mk

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!