Проверете дали имате добар вид: Дали оваа мачка се качува или слегува по скалите!?

Обичната мачка е најраспространетиот вид од фамилијата мачки, како дива или домашна ја има насекаде.

Иако ловат сами, мачките се социјални суштества и користат разни вокализации, феромон и видови говор на тело за комуникација, како мјаукање, предење, `ржење и сл.

Но, да не зборуваме многу за мачките, туку за вашиот вид. Дали имате добар вид?

Еве едноставен тест. Во коментарите на страната или на Фејсбук пишете ни дали оваа мачка се качува или слегува по скалите.

Споделете ја оваа фотографија на Фејсбук, за и вашите пријатели да проверат дали имаат добар вид.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!