Сара направила селфи фотографија и ја испратила на момчето: Кога ја погледнала се замрзнала од страв – мислела дека е сама дома

Откако направила селфи, оваа жена забележала две мистериозни фигури во одразот на нејзините очила за сонце. Таа ја објави фотографијата на форум обидувајќи се да идентификува што може да биде. Сара Мадеирос од Масачусетс изјави дека забележала „вознемирувачки“ сенки во рефлексијата на очилата.

Кога направила селфи, таа била сама дома. „Кое е најстрашното нешто што сте го виделе на фотографија откако ќе се сликате? – напиша таа на форумот Квора и продолжи: Имам три деца и никој од нив не беше дома. Стоев во кујната, свртена кон трпезаријата.

На одблесокот треба да се види црна трпезариска маса и четири столици. Но, не и ова. Таа тврди дека станува збор за нешто надреално, а коментарите се поделени. Едни се плашат, други се смеат. Што мислите вие?

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!