Седел и ловел риба на езеро, а потоа се обидел да запали цигара – не ни сонувал дека вакво нешто ќе се случи

Следното видео покажува урнебесен момент кога еден човек скокнал во вода и очајнички се обидувал да ја врати својата трска за риболов, која била одвлечена од риба.

Во снимката направена од неговиот пријател, може да се види човек како мирно седи и лови риба на езеро. Меѓутоа, кога тргнал да запали цигара, на јадицата се закачила риба и избегала носејќи ја со себе трската.

Изненадениот рибар ведаш скокнал во водата и почнал да плива по својата трска, но за жал рибата била побрза.

Погледнете:

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!