Синовите се слабост на мајките!

Синовите се слабост, а не сила на мајките. Тие се приврзани со папочна врвка која тешко се раскинува.

Да, еден ден тие ќе се оженат со жена и ќе имаат деца, но секогаш ќе бидат мамини синови жедни за нејзината љубов и присуство.

Тие се грижат за мајката, тие и враќаат за сета нејзина жртва и не забораваат се што таа направила за нив. Синот може да има многу девојки, многу жени, но само една мајка.

Мајка е една на светот. Секогаш ја почитуваат и сакат бескрајно.

Извор: semesinapovo.mk

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!