Сите го бараат овој мајстор: Неговиот начин на работа им се допадна на сите, ќе сакате и вие да пробате (видео)

Со само нанесување на малтер на ѕидовите  и со користење на калап овој мајстор постигна нешто неверојатно.

Најдобро од се е дека оваа техника може да се користи за надворешните ѕидови, но и за внатрешните посебно ако сакате да направите мало место кое потсеќа на некои добри стари времиња.

Погледнете го видеото па се ќе ви биде јасно:

Доколку видеото не се покажува погледнете го на овој ЛИНК

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!