Скопјанка тврди дека пет пати „паѓа“ на возачки испит бидејќи не давала мито

По обвинувањата за мито и бројните неправилности при добивањето возачки дозволи со давање мито и други кандидати се обратија во Алсат за да пријават слични проблеми.

Една од кандидатките која по професија е правник, излезе отворено и стана гласот на сите кандидати, кои како што вели, биле злоупотребени од системот.

Таа одбила да стане жртва на корупција за да добие дозвола за Б категорија и затоа таа тврди дека по 5-ти пат намерно бил бутнувана од страна на комисијата на Центарот за испити во Скопје.

Целото видео од телевизија Алсат-м погледнете го подолу…

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!