Сопругот бил на пат: Родила црнче и рекла дека забременила од 3Д филм за возрасни

Џенифер Џонсон од САД тврди дека забременила додека гледала 3Д филм за возрасни.

Изјавила дека нема друго логично објаснување за тоа дека родила црно дете, а таа и сопругот се белци. Нејзиниот сопруг Ерик Џонсон служел војска во Ирак во времето кога детето било зачнато, а и тој исто така е белец.

Откако се вратил сопругата му признала дека гледала филм за возрасни со пријателите во Њујорк па после месец дена почувствувала мачнина и повраќање и дознала дека е трудна. Бебето личело на порно актерот од фимот кој бил црнец.

“Ситуацијата е сомнителна, но 3Д фимовите се мошне реалистични. Се е можно со денешнава технологија“, изјавил сопругот Ерик, а ние ве прашуваме дали сте виделе поголем дебил?

Џенифер изјавила дека нејзиниот брак е разнишан, но нејзиниот сопруг знае дека му е верна. Ветила дека повеќе нема да гледа филм за возрасни, барем не во 3Д…

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!