Спојте ги рацете и откријте што ве очекува во љубовта: Добро погледнете ги линиите на дланката

Палмистиката е научна дисциплина која се обидува да докаже дека сè е запишано на дланките. Иако денес никој не ја сфаќа сериозно, секако служи за добро да се забавуваме, но и да ја протолкуваме најважната линија – линијата на љубовта.

Линијата на љубовта почнува на работ на дланката под малиот прст, завршува некаде меѓу палецот и показалецот и поминува преку целата дланка.

Најдобро толкување ќе добиете ако ги споите дланките. Што гледате?
Линијата на љубовта на левата рака е над десната
Не верувате дека љубовните односи се примарен фактор на среќа и уживате како самци. Сродна душа барате со години, но никогаш нема да се жалите што сте сами.

Линијата на левата рака е пониска отколку на десната
Старомодни души. Не се вклопувате во трендовите на современото друштво, а животот го живеете по свои принципи. Честа и достоинството за вас се начин на живот.

Интуицијата не ве лаже, а во емотивни врски влегувате со лица кои се позрели од вас. Ист е случајот и со пријателството, па обично се дружите со постари луѓе со кои се чувствувате дека сте на иста бранова должина.

Линиите се на иста височина
На вас љубовта ви е нешто најважно на светот, а кога еднаш ќе се вљубите, тоа е за цел живот. Моногамни сте и подготвени да одите до крајот на светот за таа личност. Рацинални сте, конзервативни и се плашите од промени.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!