Ставете ја оваа течност во мијалникот – мајстори нема да ви бидат потребни за да го одзатнете

Пред нешто вакво да се случи бидете нежни кон своите инсталации. Што значи тоа?

Водете сметка влакната во купатилот или остатоците од храна да не завршуваат во одводот. Еднаш во две недели, ставете во отворот на мијалникот од средството со кое ја чистите веце школката, а потоа пуштете некое време да тече врела вода, со ова добро ќе се отпушат цевките.

Значи, важно е да водите сметка за тоа за да не дојде до проблеми. Штом се искапете, измиете коса, сите остатоци од одводот соберете ги со марамче и фрлете ги. Покрај веце школката имајте канта за отпадоци со поклоп, и таму фрлајте ја тоалетната хартија, а не во школката.

Негде цевките се тесни и лесно може да дојде до запушување.

Последни објави

Не верувала во вакцини, па починала од коронавирусот- Американката имала последна желба

Мајка на четири деца во Тексас одби да се вакцинира против ковид-19, но откако го загуби својот сопруг, таа...

Млекото на вакцинираните мајки може да ги заштити бебињата од коронавирус

Млекото на мајките кои примиле две дози вакцина против коронавирус би можело да содржи антитела кои ќе го заштитат...

Трик за најбрзо лупење на печени пиперки – лушпата паѓа за секунда

Постои супер трик за лесно лупење на пиперките за ајвар. Ако сакате да ги излупите пиперките кои се печени,...

Ставете го ова кај вратите и прозорите – смрдливките повеќе нема да се доближат до вашиот дом

При првите ладни денови, смрдливките се во потрага по топли и суви места каде што можат да се засолнат,...
- Advertisement -

Во водата за бришење подови додадете 1 лажица од овој зачин – подовите ќе блескаат

Чистите и испрани подови не се само најдобриот начин да се ослободите од прашината и бактериите, туку и да...

Вашата ситуација не зависи од вашите средства, туку од Бога. Тој може да ја реши!

Вашата ситуација не зависи од вашите средства, таа зваиси од Бпга “Мојот Бог во Исус Христос ќе ја иполни...

Актуелно

- Advertisement -

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИRELATED
Препорачано за вас!

error: Содржината е заклучена!