Таткото ја држел за рака за последен пат: Лекарите ги изгасија апаратите, но таа…

Бела беше многу болна и приклучена на апарати за одржување во живот кога нејзиното семејство одлучи да ги исклучи.

Семејството Мур_Вилијамс се подготвувало да го каже последното збогум на нивното 18-месечно девојче. Бела многу се разболела и била приклучена на апарати. Кога го тргнале кислородот кој го снабдувал мозокот на девојчето, се случи нешто неверојатно. Таа почнала да мрда и да вреска кога лекарите и го тргнале вентилаторот.

Само 30 минути откако и е тргнат респираторот, нејзиното ниво на кислород почнало само од себе да расте. Почнала да го пристиска прстот на таткото додека тој очекувал со гасењето на апаратите да згасне и нејзиниот живот.

Бела сега одлично се опоравува и полна е со енергија. Дури и косата и расте. Кај неа е дијагностициран Биотинејџ синдром, кој резултирал со дефицит на раст на келиите, но може да се држи под контрола со лекови.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!