Твитер предизвик од ЦИА за идни детективи: Пронајдете 10 разлики на фотографиите

Вашата способност за воочување на детали и ситници уште еднаш е ставена на тест – овојпат директно од ЦИА преку вирален твит.

Дел од разликите се очигледни, но има и некои за кои ќе се помачите. Колку тие се лесни и очигледни?

Немате многу време, фрлете се во потрага:

Ако не успеавте, погледнете ги подолу разликите во фотографијата…

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!