Тие изгледаат како нормално семејство, но кога ќе зумира камерата ќе останете без текст

Џесика и Џош Кларк сакале да го прошират своето семејство и размислувале околку посвојување две или три деца.

По раѓањето на нивниот син Ноа, Кларк се чувствувале дека својата љубов можат да ја поделат и со посвоени деца и да им дадат нов дом. Само неколку дена подоцна, Џош добил повик од агенцијата за посвојување.

По разговорот, Џош ја прашал Џесика што мисли за тоа да посвојат 7 деца.Ова прекрасно семејство посвоило 7 браќа и сестри, така што никој од нив не морало да живее одвоено и сите можат заедно да растат во прекрасен нов дома.

Погледнете го видеото и фотографиите од ова прекрасно и храбро семејство.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!