Тито никогаш не го посетил гробот на неговата мајка: Тајна која значеше само едно

И покрај тоа што постојат и многу книги за Јосип Броз Тито и неговиот живот, сепак постојат и тајни кои никој не ги знаел за него.

Тито лежи во гроб со неговата мајка, а најгоре пишува Мајката на Тито, додека за неговиот татко не важи тоа. Причината е што тој никогаш не му ја простил неговата афера со една вдовица по смртта на мајка му.

Во канцеларијата на Тито имало книги кои всушност биле кутии и во секоја имало од 100 до 150 фотографии. Тие ги покажуваат патувањата на Тито по светот.

Тито никогаш не го посетил гробот на родителите, ниту на своето дете кое било тајно закопано преку ноќ.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!