Точниот ЧАС на раѓање ја одредува СУДБИНАТА: Ако сте дошле на свет во ова време, ќе имате огромно БОГАТСТВО

Точниот ЧАС на раѓање ја одредува СУДБИНАТА: Ако сте дошле на свет во ова време, ќе имате огромно БОГАТСТВО.Бројката има одредена фреквенција, така што нашиот ден и час на раѓање имаат огромно значење.

Секој ден и секој број носи одредена вибрација и фреквенција, така што во голема мера го одредува патот по кој ќе одиме во текот на нашите животи, пишува Нај Жена .
Од 24:00 до 02:00 часот се раѓаат најљубопитните и најистражливите луѓе.

Од 02:00 до 04:00 часот се раѓаат многу вредни луѓе, цврсто ориентирани кон материјалот.
Од 04:00 до 06:00 часот се раѓаат храбри луѓе, кои можат да поминат низ сите препреки, имаат способност да водат.

Од 06:00 до 08:00 часот се раѓаат мистици и луѓе со добра духовна организација, поседуваат посебна способност за емпатија.
Од 08:00 до 10:00 часот се раѓаат хуманисти и многу шармантни луѓе.

Од 10:00 до 12:00 часот се раѓаат активни луѓе, кои сакаат да го променат светот, да го подобрат. Амбицијата не им е туѓа.
Од 12:00 до 14:00 часот се раѓаат необични луѓе, сакаат ризик и авантура, имаат жива фантазија.

Од 14:00 до 16:00 часот се раѓаат силни луѓе, способни да ги надминат сите тешкотии, незаменливи во нестабилни ситуации или времиња.
Од 16:00 до 18:00 часот се раѓаат мировници кои имаат способност да ја согледаат ситуацијата во целина, тие се многу добродушни.

Од 18:00 до 20:00 часот се раѓаат луѓе со силна волја, способни за подвиг.
Од 20:00 до 22:00 часот се раѓаат „ѕвездички“ луѓе, за нив не е соодветна скромна улога во животот. Материјалното богатство ги насмевнува.

Од 22:00 до 24:00 часот се раѓаат филозофи со хармоничен внатрешен мир, иако понекогаш луѓето не ги разбираат.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!