Тој мислел дека е грутка земја, но потоа слушнал страшен звук како излегува од нејзе (фото)

Оваа чудна случка се случила во Чичестер, Англија. Човек одел по својот пат и слушнал чудно цивкање. Кога погледнал околу себе, не видел ништо необично, а пред него имало грутка земја.

Не знаејќи што се рие зад ова грутка, овекот ја однел на ветеринар и се испоставило дека всушност правилно постапил. Ветеринарите биле воодушевени од она што го пронашле. Станува збор за мало еже.

Ветеринарите претпоставуваат дека некое куче си играло со ежето и го валкало по земја, по штоземјата се згрутчила на неговите боцки и ежето останало заробено.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!