УТРЕ Е МАГИЧНА СРЕДА: Низот од 5 двојки носи моќна енергија, а еве што ВООПШТО не треба да правите на овој ден

Февруари нема да биде ништо друго освен плоден месец!

Месецот започнува со младата Месечина во Водолија, која носи енергија на нови почетоци и промени, а само еден ден подоцна го доживуваме како што некои го нарекуваат првиот од последните три 222 дена од векот, кој се случува на 2 февруари.

20 февруари 2022 година и 22 февруари 2022 година. Да, добро прочитавте. Ова е крајот на низата 222 што започна во 2000 година, со други клучни години 2002, 2020 и 2022 година.

Нема да ја видиме оваа низа повторно – но која е поентата?
Во нумерологијата, низата од 222 броеви често се нарекува ангелски броеви. Исто така, бројот 2 во нумерологијата се однесува на енергијата на двојноста, партнерството, односот и рамнотежата.

Клучните лекции кога станува збор за бројот 2 се главно фокусирани на компромис, прифаќање, сочувство, соработка и хармонија. Кога 2 е по ред како во 222, оваа енергија е супер наполнета.

Постои повик да му пристапите на животот со повеќе сочувство, да барате подобра рамнотежа, да соработувате со другите, да барате партнерство кога можете и да се стремите кон хармонија.

За што е поволен, а што треба да се избегнува на втори февруари?
Тоа ќе биде силна соновна енергија, ќе се поттикне имагинацијата и креативноста. Тоа е исклучително поволен ден за уметниците да создаваат духовни и мистериозни дела.

Од друга страна, практични работи треба да се избегнуваат. На овој ден никогаш не треба да се венчате, иако многумина мислат спротивно поради двете двојки заедно. Иако двојките симболизираат двојност, поврзаност, љубов, Месечината е таа што ја рефлектира сончевата светлина, која носи негативна енергија кога станува збор за спојување на две енергии.

Денот е добар за мечтаење, па затоа е идеално да си посакате желба, бидејќи космосот ќе даде се од себе да ја исполни. Пазете, денеска не се потпишуваат договори, ниту се решаваат правни прашања.

Избегнувајте големи купувања, бидејќи сè што ќе купите на овој ден наскоро би можело да се расипе. Конечно, 2.2.2022 носи прекрасна енергија за зачнување. Месечината носи женска енергија, па кој сака да зачне нека се обиде на овој ден.

На крајот, пуштајте ги намерите во етер, и средете се во куќата, особено садовите мора да бидат измиени. Тоа е начин да се прослави овој посебен датум. Оваа низа од броеви нареден пат ќе се случи дури 2/2/2222.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!