ФОТО: Го фотографирал детето до шпорет – сите останаа шокирани, забележавте ли вие?

Една сосема обична мајка еден сосема обичен ден направила фотографија од нејзиното дете кое сакало да готви.

Малото се радувало, па таа го ставила со лажица до шпоретот, а тоа мешало за да го фотографираат, но сепак, еден детаљ ги остави сите без зборови. Имено, детето е замижано, а на стаклото очите му се отворени.

Сепак, оние кои се махери за фотографии велат дека ова настанало откако прекинувачот на апаратот се исклучилточно во секундата кога детето трепнало.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!