ФОТО: Задача за прво одделение во Кина која треба да се реши за 20 секунди

Потребно е за 20 секунди, да погодите кој е бројот впишан на паркинг местото на кое се наоѓа автомобилот.

Клучот секако е во броевите на останатите паркинг места. Верувајте, полесно е отколку што изгледа. Ако не успеете, погледнете го решението подолу.

Решението е 87. Едноставно свртете ја сликата наопаку и ќе видите во што е „трикот“.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!