ФОТО: Ја пуштив жена ми од рака само за да го сликам ова

„Вчера попладне, одев по улица и ја држев жена ми за рака. Потоа одеднаш и ја пуштив раката, го земав мобилниот телефон за да го сликам ова.

Ме удри по градите и не сакаше да разговара со мене до крајот на денот. Синоќа кога лежевме во кревет ме праша – „Добро, па како можеше?“

Јас и реков- „Па како да не сликам? Не се гледа секој ден како КУЧЕ ВОЗИ АВТОМОБИЛ!“

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!