Ќе ве остави во солзи: По смртта на сопругата во нејзиниот паричник пронашол тајна која таа долго ја криела

Парот Џими и Били Бреланд се венчале далечната 1954 година. Тие уживале во 60 години искрена љубов. Одгледале свои деца и внуци. Но, потоа се случило нешто што ќе ви го скрши срцето.

Били била учителка и спасувачка во слободно време. Таа била позната по тоа што постојано пишувала пораки во кои се присетувала на сè што требало да направи тој ден. Но, 13 јануари 2015 година починала во својата 83 година од животот. Во тој момент срцето на Џими се скршило.

Два дена по нејзината смрт, Џими забележал парче хартија во нејзиниот паричник. Биле тоа нејзините последни зборови упатени до него. Џими не можел да им верува на очите.

„Не плачи, затоа што си заминав, те молам! Смеј се бидејќи живеев! Знај дека сум на посреќно место и тоа таму каде што повторно ќе се сретнеме!“ Оваа порака е објавена на Фејсбук, па споделена илијадници пати…

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!