ВИЦ: Интервју за работа во Македонија

ШЕФОТ: Имаш 50 цигли у авионот, ако едната а фрлиш, колку остануваат

КАНДИДАТОТ: Тоа бар лесно, остануат 49

ШЕФОТ: Како у три чекори че ставиш слон у фрижидерот

КАНДИДАТОТ: Го отвараш фрижидерот, го ставаш слонот унатре, го затвараш фрижидерот

ШЕФОТ: А како у четири чекори че ставиш елен у фрижидерот

КАНДИДАТОТ: Го отвараш фрижидерот, го вадиш слонот, го ставаш еленот. и го затвараш фрижидерот

ШЕФОТ: Лавот славе роденден, сите ли животни се таму

КАНДИДАТОТ: Не, еленот е у фрижидерот

ШЕФОТ: Како стара баба че а помине реката, позната по крокодили

KАНДИДАТОТ: Че а преплива, оти крокодил’те се на роденден кај лавот

ШЕФОТ: Последно прашање, на бабата и фале само едно метро до брегот, ама умира….зошто

КАНДИДАТОТ: Се удавуе

ШЕФОТ: НЕ, га погодуе циглата од авионот      СЛЕДНИОТ

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!